GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

(S) vill att chattfunktion införs på 1177 Kronoberg

Kronoberg • Publicerad 13 juli 2021
Robert Olesen (S), 2:e vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden.
Robert Olesen (S), 2:e vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden.Foto: Alexander Hall

Socialdemokraterna i Region Kronoberg vill införa en chattfunktion på 1177 Kronoberg.

– Det ska vara enkelt att komma i kontakt med vården och då måste det finnas fler än ett sätt att göra det på. Många känner sig mer bekväma med att ställa frågor skriftligen än via telefon. Här kan en chattfunktion på 1177.se vara ett bra alternativ. Möjlighet att chatta med vårdpersonal erbjuds redan idag exempelvis i Region Västmanland och Region Västernorrland samt i flera privata vårdappar, säger Robert Olesen (S), 2:e vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden.

Socialdemokraterna vill att chattfunktion införs även i Region Kronoberg.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.