Annons

Så kan Grand Samarkand växa

Publicerad 29 mars 2017
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Tidigare i år rapporterade VXOnews att Grand Samarkand i Växjö kan byggas ut. Fastighetsägarna Eurocommercial tittar på olika möjligheter för att köpcentret ska kunna expandera.

– Det finns en ökad efterfrågan av butikslokaler hos oss och Eurocommercial har en vision att utveckla Grand Samarkand i framtiden. Men det finns inga konkreta planer och inget är klart, säger centrumchefen Mats Jäderberg.

Annons

I Eurocommercial Properties halvårsrapport för andra halvåret 2016 står det att de vill bygga ut flera av sina köpcentrum i världen. På listan över potentiella utbyggnader av köpcentrarna finns Grand Samarkand, där det framgår hur stor expansionen kan bli. Enligt rapporten är förslaget en utbyggnad på 10 000 kvadratmeter i Växjö, nästan en tredjedel av köpcentrets nuvarande storlek.

Det händer mycket på Samarkandområdet. I sommar öppnar XXL i Toys R Us gamla lokaler. Läs mer om det här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons