Annons

Så mycket kostar lägenheterna i Icon Växjö

Publicerad 3 mars 2016
Foto: Semrén & Månsson
Foto: Semrén & Månsson

Sommaren 2018 ska Växjös nya landmärke, Icon Växjö, stå färdigt. Byggnaden kommer bland annat innehålla kontor, hotell, gymnasieskola och 221 lägenheter. För första gången har priset på bostadsrätterna i byggnaden släppts. För den som är intresserad kommer lägenheterna kosta från 795.000 kronor. Av de 221 lägenheterna kommer det vara många ettor men också tvåor, treor och fyror.

– Det här är en multifastighet som utmanat alla inblandade, säger Anders Svensson på APP Fastigheter.

Annons

Det kommer finnas servicemöjligheter i huset där de boende kan få hjälp med bland annat städning och handling av mat. Det finns även planer på att skapa en app där de som bor i huset kan beställa hjälp, som till exempel en taxi. Redan nu finns möjligheten att visa sitt intresse för lägenheterna.

– I samband med att vår hemsida lanseras i april kommer alla priser att offentliggöras, säger Anders Svensson.

Förutom bostäderna kommer byggnaden innehålla hotell med 240 bäddar, en sportbar med tolv bowlingbanor och en skybar på 19:e våningen som kommer vara öppen för allmänheten. I byggnaden ska även Växjö Fria ha en gymnasieskola med idrottsprofil för upp till 500 elever.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons