Annons

Sam Hallam är Årets kronobergare

Växjö • Publicerad 3 januari 2019
sam hallam, Växjö lakers
sam hallam, Växjö lakersFoto: Matilda Elfgaard

Växjö Lakers tränare Sam Hallam fick under torsdagen motta priset som Årets Kronobergare 2018. Priset delades ut av P4 Kronoberg på residenset i Växjö.

– Jag är otroligt hedrad och överraskad faktiskt. Jag hade aldrig stått här om Växjö Lakers inte hade släppt in mig, sa han under P4 Kronobergs livesändning.

Annons

Övriga finalister var entreprenören Björn Sundeby, influencern Thomas Sekelius, den prisade författaren Lisa Bjärbo från Ingelstad och Meg Nömgård i Gemla, musiechef för Sagobygden.

Sam Hallam, ursprungligen från Stockholm, har under sina år i Växjö vunnit SHL:s grundserie vid två tillfällen och två SM-guld.

”Nu har Växjö varit mitt hem i sju år och det känns verkligen som hem. Det är en grym ära för mig att vara en av de nominerade till det här priset”, berättade Sam Hallam för Minhockey.se när finalisterna presenterades. Läs mer nedan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons