Annons

Satsningen får nytt miljonstöd

Växjö • Publicerad 20 november 2018
Urban Bergquist, Företagsfabrikens affärsutvecklingsansvarig (andra från vänster) flankerad av Ola Karlsson, Eric Frisell och Robin Backström, alla tre entreprenörer som deltar i inkubationsprocessen med sina olika affärsidéer.
Urban Bergquist, Företagsfabrikens affärsutvecklingsansvarig (andra från vänster) flankerad av Ola Karlsson, Eric Frisell och Robin Backström, alla tre entreprenörer som deltar i inkubationsprocessen med sina olika affärsidéer.Foto: Pressbild

Företagsfabriken är en av landets främsta inkubatorer. Nu har Sveriges innovationsmyndighet Vinnova beslutat att ge fortsatt stöd till Företagsfabriken. Det innebär ett tillskott på en miljon kronor under kommande år.

– Dagens besked från Vinnova är ett kvitto på att vår verksamhet fortsätter skapa värde för Kronobergs läns tillväxtföretag och hjälper dem bygga sina företag och skapa tillväxt såväl nationellt som internationellt, sa Urban Bergquist, affärsutvecklingsansvarig på Företagsfabriken, i ett pressmeddelande förra veckan.

Vinnovas inkubatorstöd ska skapa fler kunskapsintensiva tillväxtsföretag i Sverige.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons