unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Scensommar ställs in

.
.
Foto: LENA GUNNARSSON

Årets upplaga av Scensommar ställs in. Växjö kommun tvingas ta beslutet med anledning av covid-19 och skriver i ett pressmeddelande att de rådande restriktionerna gör att det inte finns någon möjlighet att på ett säkert och ansvarsfullt sätt genomföra Scensommar 2020.

– Vi har in i det längsta försökt hålla tanken om Scensommar 2020 levande för att kunna sprida scenkonst till alla Växjöbor som kanske också har fått ändra sina sommarplaner på grund av Covid-19. Det här är också ett sorgligt besked för alla föreningarna och samverkanspartnerna vi har, Region Kronoberg och alla andra kommuner i länet. Vi hade verkligen sett fram emot att göra detta tillsammans med dem, men vi hoppas kunna erbjuda ett fantastiskt Scensommar 2021 istället, säger Therese Johansson, projektledare för Scensommar.

De hoppas att delar av programmet riktade mot målgruppen barn och unga ändå kan komma att genomföras som ett tillskott till kommunernas ordinarie sommarverksamhet inom barnomsorgen.