Annons

SD-politiker praktiserar - ska lära sig om integration

Växjö • Publicerad 4 februari 2019 • Uppdaterad 10 februari 2019
Ica cityhallen
Ica cityhallenFoto: Filip Sjöfors

På torsdag ska Sverigedemokraterna Växjös ordförande, Pernilla Wikelund, praktisera på Ica Cityhallen.

”Syftet är att bredda Sverigedemokraternas och därmed även väljarna i Växjös kunskap och intresse för hur integration kan fungera i praktiken. Både på arbetsplatser och i samhället. Vi hoppas också finna svar på de många frågor som rör integration men också förutsättningar för ett fungerande näringsliv, även i central stadskärna”, skriver Pernilla Wikelund i ett pressmeddelande.

– Fördomar raseras bäst med kunskap och möten. Av den anledningen öppnar jag dörren till mitt multikulturella företag och mitt liv. Det enda vi kan göra som människor är att agera och hoppas på det bästa. Tiden kommer att utvisa vad som var rätt och vad som var misstag. Att inte göra någonting är däremot alltid fel, enligt mig, säger John Curovac, ägare för Ica Cityhallen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons