Seger för Växjö DFF

Sport • Publicerad 11 september 2020
En tidigare match i damallsvenskan mellan Växjö DFF och Vittsjö.
En tidigare match i damallsvenskan mellan Växjö DFF och Vittsjö.Foto: Urban Nilsson

Under fredagskvällen möttes Umeå IK FF och Växjö DFF på Umeå Kraft Arena. Det blev seger för DFF med 1-3.

Bara sex minuter in i matchen gjorde Ria Öling DFF:s första mål. I matchminut 22 fick Signe Holt Andersen en straffspark vilket ledde till ytterligare ett mål. Knappa tio minuter senare gjorde Jennie Nordin mål (0-3).

Ungefär en kvart in i andra halvlek placerade Therese Simonsson bollen i krysset efter en snabb kontring (1-3), vilket också var det enda målet vi fick se i andra halvlek.