GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Sjönära nybygget blir bostadsrätter

     Växjö • Publicerad 22 november 2020

     Tolv friliggande äganderätter skulle byggas på Torparängen vid Södra Bergundasjön. Brf Furutå kommer att uppföras och blir bostadsrätter som det snart är säljstart för.

     –Från början var det tänkt att Furutå skulle bestå av äganderätter, men nu har vi gjort om projektet till bostadsrättsform. Vi hoppas att det ska passa en bredare målgrupp, säger Madeleine Carlsson hos byggherren Derome i ett pressmeddelande.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.