GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan & Marchal: Fittdeodorant som luktar Wunderbaum

     Växjö • Publicerad 28 maj 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Varför ska man lukta karamell där nere undrar Skatan och Marchal och funderar kring om fittdeodoranten verkligen behövs.

     Marchal troschockar lyssnarna och förfasar sig över skattjakt som går överstyr när man ska bajsa i en frysdisk och ejakulera på vår blomsterkung.

     Om efterätt verkligen är en mänsklig rättighet så borde Skatans barn göra som en intagen på rättspsyk, dvs stämma ansvarig för uteblivna godsaker.

     Och så ett tips till polisen i länet: Det är helt ute att faxa.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Anne Marchal
     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.