GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan & Marchal: Topless i Liverpool

     Nytt avsnitt av VXO weekly med Skatan och Marchal.
     Kronoberg • Publicerad 26 februari 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Skatan och Marchal rasar över de bleka fiskbullarna i Älmhult.

     De tar upp den tvivelaktiga sporten gethoppning, undrar över om det är gamla gangsters som driver Parkster och så bjuder de på en utförlig beskrivning av hur det går till vid självtest av covid-19.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Anne Marchal
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.