GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan & Marchal: UFO:t i Tingsryd

     Växjö • Publicerad 2 april 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Nyheter vi minns. Skatan och Marchal listar gamla favoriter i repris med hjälp av lyssnartips och imponeras av hur skandalen med dödligt smittsamt kött från Alvesta vändes till succékorv på burk.

     Åk till Tingsryd om du vill se ett UFO är Annes uppmaning. Bettan fattar inte varför det är så konstigt att katter hittar hem och undrar hur svårt kan det vara att inte fastna i tunneln?

     Och sist men inte minst - Går Naken-Janne fortfarande naken?

     Veckans Påsktips: Ta på dig prästkragen om du ska svindla någon!

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Anne Marchal
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.