Annons

Skatan & Marchal: Vad är det som luktar på Östra Lugnet?

VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.
Växjö • Publicerad 3 december 2021
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Det sprider sig en stark doft på Östra Lugnet i Växjö och en lyssnare har hört av sig till Skatan och Marchal för att de ska ta upp detta. Doften, som har en parfymliknande kemisk lukt, är så stark så att folk inte kan ha sina fönster öppna och vissa vill inte släppa ut sina barn. Vad kan det vara?

Kjell-Olof satt fast i sin lastbil i 17 timmar utanför Huseby när snön kom till länet. Skatan fattar ingenting och undrar varför, Marchal är mest undrande över hur han kunde hålla sig från att kissa i 17 timmar.

Annons

Och vår nya regering, skulle vi kunna kalla den för andra chansen?

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons