GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan & Marchal: Zlatan och Carola till Alstermo

     Publicerad 21 maj 2021 • Uppdaterad 21 maj 2021
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg
     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     Skatan och Marchal fascineras av att Zlatan och Carola flyttar till Alstermo och Anne har supertipset på välkomstkommittén som ska göra handbollsarenan Grytan mer VIP och kändishet.

     Ska man kunna krypa upp i knäet på en uppvärmd Ingvar Kamprad i Älmhult eller åka rutschkana på hans ben? Kampradstråket i Älmhult kanske också får citatet i neon "Korven ska alltid kosta 5 kronor".

     En statsminister som dansar med en ko och en partiledare som berättar om sin glutenmage. Låt politikerna vara mänskliga influerare och dansa loss på Tiktok tycker Skatan och Marchal.

     Så råkar Skatans hund ut för lodjursattack i Bokhultet medan Anne oväntat hamnar öga mot öga med ett långbent vildsvin som verkar komma från Pernilla Wahlgrens altan.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.