unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skatan och Marchal: Fiskelina och fotpedal fixar granen

Nytt avsnitt av VXO Weekly med Skatan och Marchal.
Foto: Lars-Goran Rydqvist

Skatan och Marchal lyssnar på när Osby kommun hade sitt första digitala fullmäktigemöte. Bästa filmen i år tycker Anne om den.

Sedan tar de upp nyheten om 10-åringen i Tingsryd som somnade på bussen och blev inlåst när chauffören parkerat och lämnat bussen.

Ska chefer anställa sina barn? Växjös gran är toppless, varför hänger det gravdekorationer på Skatans grindar och finns det något botemedel för Annes språkpolis-sjuka?

VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.