GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skatan och Marchal: Korpenfotboll farligare än elsparkcyklar

     Växjö • Publicerad 24 september 2021
     Foto: Simon Hastegård/Oskar Tinggren

     Skatan och Marchal pratar givetvis om elsparkcyklarnas intåg i Växjö. Är det så mycket att uppröras över? Efter samtal med det moderata kommunalrådet Anna Tenje så känns det som om korpenfotbollen är en större fara för samhällsekonomin.

     Lina Arvidsson är poeten och Ica-kassörskan som startade sin karriär i Växjö, hon har släppt ny bok som bygger på hennes upplevelser som kassörska. Vem är du i kassakön i butiken?

     Och hur länge kan man vara arg på en person? Ja upprördhet är avsnittets tema. Klicka in och bli upprörd eller kanske lite glad istället.

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.