Annons

Mannen som blev skjuten har förhörts av polisen

Växjö • Publicerad 3 juli 2019
.
.Foto: Lars-Goran Rydqvist

Polisen har nu hållit ett förhör med den 19-årige man som blev skjuten i centrala Växjö under natten mot tisdagen. Enligt honom ska det ha varit två okända gärningsmän som låg bakom attacken.

– Vi har hållit förhör med målsäganden för att få en bild över hur hans dag och kväll såg ut innan han blev beskjuten. Vi försöker kartlägga så mycket som möjligt. Han svarade på våra frågor men det har inte gett oss någonting som pekar i någon speciell riktning. Vi vet ännu inte med säkerhet om det var en eller två gärningsmän eftersom uppgifterna går isär på den punkten, säger förundersökningsledare Carl-Gustaf Rask vid polisen i Växjö till Smålandsposten.

Annons

Enligt tidningen ska mannen ha blivit skjuten i benet och han menar att han inte vet varför någon skulle göra honom illa. Polisen har därför ingen klar uppfattning om varför han blev skjuten.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons