Annons

Skulle köpa biljetter – fick betala 400 kronor extra

Växjö • Publicerad 6 februari 2020
.
.Foto: Lillian Petrovski

En man som skulle köpa biljetter till Magnus Betnérs föreställning ”Men Gud” i Växjö. Han tog för givet att priset var detsamma oavsett var han köpte biljetterna. Men det visade sig vara felaktigt. Det ska ha stått på biljetterna att de kostar 495 kronor men mannen betalade 899 kronor per biljett.

– Jag blev otroligt förbannad, ledsen och känner mig bedragen. Jag såg ju senare när jag hittade den officiella biljettsidan att bara en tredjedel av biljetterna var sålda. Det fanns alltså biljetter kvar till ordinarie pris. Hade det varit utsålt kunde jag förstå pålägget, men inte i det här fallet, säger han till Smålandsposten.

Kraftiga prisskillnader finns på flera kommande föreställningar i Växjö, beroende på om man går in på den officiella biljettsidan eller andra sajter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons