unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Slagsmål efter trafikolycka – man åtalas för nio brott

En 36-årig man har åtalats för nio olika brott. I början av december i fjol körde en bil av riksväg 25 vid infarten till Alvesta. Därefter stannade föraren vid en stoppskylt och blev påkörd bakifrån av en annan bil.

Det blev bråk mellan förarna och när den påkörde föraren berättade att han skulle kontakta polisen blev 36-åringen våldsam. Han ska ha utdelat ett stort antal knytnävsslag mot ansiktet och tagit ett strypgrepp.

Tre män i två andra bilar, som hade stannat till, fick ingripa och hålla fast 36-åringen i väntan på polisen.

Mannen var påverkad av flera narkotikaklassade preparat och saknade körkort. Han har åtalats för misshandel, olaga hot, rattfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott. Han har också åtalats för två fall av bedrägeri som han ska ha gjort sig skyldig till i somras och ett grovt rattfylleri i Växjö i november förra året.