Annons

Småländsk jul för John Lundvik

Växjö • Publicerad 24 november 2019
.
.Foto: MATILDA ELFGAARD

2019 har varit ett intensivt år för Växjösonen John Lundvik. Han har vunnit Melodifestivalen, fått en fin placering i Eurovision Song Contest, turnerat med både Diggiloo och sin egna Nordenturné. Nu är han också ute på en turné med Christmas Night. Det intensiva året avslutas dock inte med jobb. Han kommer att fira julhelgen med släkten hemma i Småland.

– Vi ska fira med hela familjen, det ska bli skönt. Jag har också valt att tacka nej till alla tv-program och så kring jultid för att få en riktig ledig stund. Det har ju gått i ett ganska länge, säger John Lundvik till Kvällsposten.

Annons

På önskelistan finns en 18 volts skruvdragare.

– Jag är lite snickare i grunden och älskar hantverk. Till våren har jag en dröm om att bygga en altan hemma, och då har jag hittat en speciell skruvdragare som jag verkligen vill ha, säger John Lundvik till Kvällsposten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons