GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Smittskyddsläkarens råd inför studenten

     Växjö • Publicerad 4 juni 2021
     Region Kronobergs smittskyddsläkare Christian Romin Blomkvist.
     Region Kronobergs smittskyddsläkare Christian Romin Blomkvist.
     Foto: Ebba Sund

     Smittspridningen har gått ner i Kronobergs län men fortsatt är det ungdomarna som sticker ut och åldersgruppen 15-19 år har flest nya fall per vecka i länet.

     – Det gäller att vara försiktig i den åldersgruppen med studenten och andra skolavslutningar. Jag tycker att man ska fira studenten, det är viktigt men man ska göra det så säkert som möjligt, säger Region Kronobergs smittskyddsläkare Christian Blomkvist.

     Foto: Regionen
     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.