GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Smyckestjuven på husvisningarna – se upp för Skatan och Marchal

     Växjö • Publicerad 19 mars 2021 • Uppdaterad 19 mars 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Skatan och Marchal diskuterar stölden av smycken för 35 000 kronor som skedde i samband med en husvisning i Växjö. Skatan har tips på var polisen kan hitta misstänkta.

     Röksuget måste ha varit kraftigt för 70-åringen som vansinneskörde till återvinningsstationen för att smygröka.

     Och innebär vårt hemmasittande ett kollektivt stilförfall som är här för att stanna? Marchal har tipsen för hur vi kan undvika det.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Anne Marchal
     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.