Annons

Södra kan vinna flera priser

Växjö • Publicerad 28 januari 2020
Linda Ottosson
Linda OttossonFoto: Södra

Växjöbaserade Södra kan vinna fyra priser vid branschens gala PPI Awards som hålls i Portugal den 10 mars. Det är Södra Cell som nominerats i fyra olika kategorier.

Linda Ottosson, ansvarig för Södra Cells marknadskommunikation, har nominerats till priset Årets industrikvinna bland annat för sitt arbete med nyskapande marknadsföringskampanjer. En av dessa kampanjer, The Journey, är också nominerad som Årets marknadsföringskampanj. Dessutom kan företagets teknik för att återvinna textilier, OnceMore, nominerats två gånger i kategorin för miljöledarskap.

– Att nomineras en gång är jätteroligt, men vi har nominerats fyra gånger i år vilket är en verklig bedrift. Jag är verkligen glad över att flera olika aspekter av Södras arbete och medarbetare får ett sådant här erkännande av branschen, säger Henrik Wettergren, Vice President Södra Cell till Södras hemsida.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons