Annons

Södra rekryterar ny toppchef från Ikea

Växjö • Publicerad 22 april 2021
Foto: Pressbild

Södra har en koncernstrategi som handlar om att skapa en lönsam och hållbar tillväxt i en föränderlig värld. Den ska leda arbetet med att maximera värdet av råvaran från medlemmarnas skogar och att ta en starkare position i bioekonomin. Nu rekryterar Södra Malin Nordin som strategichef för att stärka det arbetet.

– Det ska bli fantastiskt roligt och inspirerande att få jobba inom Södrafamiljen. Skogen och dess produkter kommer att vara ännu viktigare i framtiden än i dag. Det är spännande, och jag vill vara med och påverka den framtiden, säger Malin Nordin.

Annons

Malin Nordin. har lång erfarenhet av strategi- och affärsutveckling från Ikea, där hon har arbetat i 20 år, och kommer att ansvara för Södras nya strategifunktion. Hon tar också plats i Södras koncernledningen och börjar sin nya tjänst under juni månad 2021.

– Jag ser verkligen fram emot att Malin kommer till oss i Södra. Malins erfarenheter inom strategiutveckling och förändringsledning är helt rätt i vår fortsatta resa. Jag ser att vi med Malin får in flera viktiga perspektiv, säger Södras vd Lotta Lyrå.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons