Annons

Södra ska anställa 200 personer

Växjö • Publicerad 31 januari 2021
.
.Foto: Joel Dittmer

Södra har annonserat årets sommarjobb. De söker 200 sommarjobbare som ska ta plats på massabruk, sågverk och i skogen. Jobben utgår från Södras verksamhet i södra Sverige och ligger på orter som exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum.

– Sommarjobbarna är en ovärderlig resurs för oss på många sätt. Inte minst i år. Nya kompetenser och personligheter utvecklar hela verksamheten. Oavsett om man är intresserad av att arbeta i skogen eller i vår högteknologiska industri, finns många spännande jobb. Vi ser fram emot att välkomna alla när säsongen kommer, säger Christer Thörn, HR-direktör i Södra.

Annons

Exempelvis finns det platser för arbete inom produktion, underhåll, logistik, utveckling, miljö, skog och energi.

– Sommarjobben är utmärkt tillfälle för oss att hitta framtida medarbetare – och för framtida medarbetare att lära känna oss. Den växande skogen och våra hållbara produkter har en nyckelroll i bioekonomin. Nu vill vi hitta och utveckla fler som jobbar för en hållbar framtid, säger Christer Thörn.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons