Annons

Södra vann internationella priser

Växjö • Publicerad 20 mars 2020
The Journey och Oncemore
The Journey och OncemoreFoto: x

Södra blev flerfaldig pristagare vid PPI awards i Lissabon förra veckan. Företaget vann för andra året i rad för bästa marknadsföringskampanj för” The Journey” samt i kategorin miljöledarskap.

PPI Awards är en internationell konferens som uppmärksammar framgångsrika prestationer inom massa- och pappersindustrin globalt.

– En hållbar framtid kräver vardagshjältar och nya sätt att tänka. Det kan vara så enkelt som att aktivt välja produkter från ansvarsfullt brukade skogar, men vi måste också kommunicera och berätta om nyttan av vad vi som industri bidrar med till en bredare publik. Det var precis det vi gjorde med kampanjen The Journey och vi är mycket glada över detta erkännande, säger Linda Ottosson, chef för marknadskommunikation Södra Cell & Södra Wood.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons