Annons

Sommaraktiviteter i Växjö - elva anställs

Växjö • Publicerad 30 juni 2018
Foto: Emma Koivisto

För sjätte året anordnar Växjöbostäder sommaraktiviteter i sina områden i Växjö. En nyhet i år är en bil som kommer att köra runt och anordna spontana aktiviteter i områden där hyresgästerna önskar.

Bilen kommer att rotera runt på områdena och arrangera sommaraktiviteter. Det är ett komplement till Växjöbostäders dagliga aktiviteter på Vintervägen och på Romavallen.

Annons

Enligt ett pressmeddelande har de sommaranställt tre gruppledare och åtta trygghetsvärdar. Ansvarig för sommaraktiviteterna blir Marin Eneborg, ansvarig för Växjöbostäders bostadssociala grupp.

– Varje dag bjuder på olika aktiviteter och vi har en planering som tillåter justeringar beroende på vädret. Vi anpassar oss också efter vad våra hyresgäster vill göra. Oavsett ålder och intresse ska det finnas något för alla. Hittills har vi kollat på fotboll på storbildsskärm, pysslat, spelat tennisfotboll och mycket mer, säger han i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons