Annons

Sportbarernas dröm: fotbolls-Vm

VÄXJÖ • Publicerad 27 juni 2018
sportbar jubel
sportbar jubelFoto: Lars-Goran Rydqvist

VM-febern når på onsdagen kokpunkten när Sveriges öde avgörs. Mexico står för motståndet och det är bäddat för en klassisk match. Sportbarerna i Växjö – med nyligen öppnade O´Learys och Stars and Stripes som öppnat i ny skepnad har fått en strålande start för sina verksamheter.

– Vi har fullbokat. Det är bara några ströplatser i baren som är tillgängliga, säger Pierre Persson på Stars and Stripes inför eftermiddagens match mot Mexiko till Smålandsposten.

Annons

Johan Ekelöf som är driftansvarig för O´Learys berättar att det var någonstans mellan 600-700 personer på plats och såg Sveriges förra match mot Tyskland. Han tror att det blir samma tryck i eftermiddag.

– Normalt är det lågsäsong nu annars, konstaterar Johan Ekelöf, driftansvarig för O´Learys i Växjö.

Matchen visas även på andra platser. Utomhus ordnar Växjö kommun ett arrangemang i Linnéparken där dramat kan skådas på storbilds-TV.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons