Annons

Standup i Växjö ställs in

Växjö • Publicerad 24 september 2019
.Foto: LENNART MÅNSSON

Imorgon, onsdag, skulle komikerna Gussy Löwenhielm, Gabriella Fäldt och Jessica Persson ha gästat O'Learys i Växjö. Men med en dags varsel har arrangören valt att ställa in.

– Det är egentligen ett bristande intresse. Vi hade bara en bokning till den kvällen. Det var inga biljetter utan man kunde boka bord men vi hade som sagt bara en aviserad bokning. Då kände vi inte att det var någon vinning i det när vi har ett bristande intresse från gästerna, säger Johan Ekelöf som driver O'Learys i Växjö till Smålandsposten.

Annons

Enligt Johan Ekelöf kan det faktum att Palladium samma kväll har sitt stand up-arrangemang med Petrina Solange, Nisse Hallberg, Hampus Hedström och Svea Sigmond vara en bidragande faktor till det låga intresset för evenemanget på O'Learys.

– Men vi kommer att köra de andra tillfällena som vi har bokat in, säger han till tidningen.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons