Annons

Stark tillväxt för företaget

Växjö • Publicerad 29 april 2018
Foto: Jonas Ljungdahl

Fortnox fortsätter att gå mycket starkt och visar tillväxt. Under det första kvartalet 2018 ökade nettoomsättningen med 32,6 procent och rörelseresultatet med 23 procent jämfört med samma period förra året.

– Utvecklingen under första kvartalet visar med all tydlighet att vårt fokus på kundtillväxt ger möjligheter till ytterligare tillväxt i kombination med en stark rörelsemarginal. Det handlar inte bara om att få in nya kunder. Det är också viktigt att växa hos befintliga kunder. Här fyller vår omfattande och flexibla plattform för småföretagare och redovisningsbyråer en viktig funktion, säger Nils Carlsson, vd på Fortnox, i ett pressmeddelande.

Kundstocken ökade under kvartalet med 17 000 nya företag. På ett år har Fortnox gått från 170 000 till 220 000 kunder. Samtidigt har 43 personer anställts senaste året.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons