Annons

Starkt resultat för Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 12 februari 2020
Foto: Jonas Ljungdahl

Fortnox hade ett mycket bra 2019. Under fjärde kvartalet ökade nettoomsättningen med 43 procent jämfört med samma period föregående år och orsakerna till det starka resultatet ska vara fortsatt kundtillströmning och hög efterfrågan från befintliga kunder.

Under 2019 ökade koncernens nettoomsättning med 42,1 procent, till 532,1 miljoner kronor. Rörelseresultatet uppgick till 172,2 miljoner kronor, vilket gav en rörelsemarginal på 32,4 procent.

– Det är med tillförsikt jag presenterar resultatet för Fortnox för första gången i egenskap av vd. Det är en stabil verksamhet med mycket potential jag fått äran att leda. Fortnox presenterar ett mycket starkt resultat för fjärde kvartalet och helåret 2019. Det är ett resultat som visar att vi erbjuder reellt värde till kunderna, något som alla engagerade medarbetare bidragit till, säger Tommy Eklund, vd på Fortnox.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons