GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stenkastning mot buss i Växjö

     Växjö • Publicerad 11 juni 2019
     .
     .
     Foto: Gustaf Svensson

     En regionbuss i trafik utsattes under tisdagseftermiddagen för stenkastning. Enligt passagerare på buss 218 mot Lessebo ska någon eller några ha kastat sten på bussen vid Fagrabäcksrondellen i Växjö.

     Händelsen skedde strax innan klockan 17 på tisdagen och på bussen ska omkring 20 personer ha suttit. Hela rutan ska ha exploderat utvändigt enligt uppgifter till VXOnews. Chauffören på bussen ska ha stannat vid närmaste hållplats och kunde konstatera att endast den yttre rutan krossades.

     Bussen ska ha fortsatt sin färd enligt tidtabellen. Enligt passageraren på bussen ska det krossade glaset ha ramlat av under färden.

     Polisens ledningscentral hade vid klockan 18 ingen information om händelsen. Enligt presskommunikatören kan det bero på att färden fortsatte och att en anmälan kanske kommer in senare under kvällen.

     Det är inte första gången som stenar kastas på bussar i trafik vid Fagrabäcksområdet.

     TIPSA VXONEWS OM NYHETER! Maila oss på tips@vxonews.se.

     .
     .
     Foto: Gustaf Svensson
     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.