Annons

Stiftelsen skriver historiskt avtal

Växjö • Publicerad 25 juni 2018
Foto: JAN REICHEL

Förra året startades Växjö Charity, som har som syfte att samla in så mycket pengar till välgörenhet som möjligt genom en aktivitetsdag med tävlingar och en välgörenhetsbankett. Den 6 september i år är det dags för Växjö Charity 2018. Nu står det klart att Vida-koncernen blir historiska som stiftelsens första Charity Partner.

– Vi tycker att Växjö Charitys modell där de förenar att samla Kronobergs näringsliv med att samla in pengar till välgörenhet var tilltalande. Vida försöker göra gott och stöttar årligen ett hundratal föreningar och initiativ med sponsring på olika sätt. När vi fick frågan att bli Charity Partner kändes det väldigt bra. Vi ser fram emot den 6/9 och hoppas att det blir ett stort överskott till välgörenhet, säger Santhe Dahl, koncernchef Vida AB, i ett pressmeddelande.

Samarbetsavtalet innebär att Vida engagerar sig i stiftelsens arbete. Avtalet är det historiskt första för Växjö Charity, som hoppas kunna presentera flera liknande samarbetsavtal inom kort.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons