Annons

Stjärnan avslutade sommarjobbet med miljonvinster

Växjö • Publicerad 19 augusti 2020
Angelica Bengtsson.
Angelica Bengtsson.Foto: Alexander Donka

När OS i Tokyo blev framskjutet letade Växjöbon och svenska mästaren i stavhopp, Angelica Bengtsson, efter ett sommarjobb. Hon blev vinnarkommunikatör på Svenska Spel, där hon har fått kontakta vinnare på bland annat Lotto.

Under onsdagen gjorde Angelica Bengtsson sin sista och hon fick avsluta på allra bästa sätt. Onsdagskvällens lottodragning resulterade i två nya miljonvinster, en i Mjölby och en i Kumla.

Annons

– Vad kul med två nya miljonvinster, och det på min sista dag på jobbet! Jag ser verkligen fram emot att ringa och gratulera de personer som lämnat in miljonvinstspelen. Och vilken fantastisk avslutning på sommaren också för vinnarna. Det ska bli roligt att höra deras reaktioner, för det kan ju bli en ordentlig överraskning när jag ringer. Jag tror att det här kommer bli en oförglömlig kväll, både för vinnarna och för mig, säger Angelica Bengtsson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons