Annons

Stjärnspäckad säsong av tv-serien

Sverige • Publicerad 7 maj 2019
Foto: Svante Örnberg/TV4

TV4-serien Enkelstöten med Sissela Kyle och Lotte Tejle har hyllats. Med start den 8 maj på TV4 sänds den andra säsongen med flera nya stjärnor som Johan Glans, Anders Jansson, Shima Niavarani och Peter Settman.

– Den fantastiska casten från förra säsongen blir om möjligt ännu bättre med dessa nya stjärnor. Deras medverkan, i kombination med vår älskade skådespelarduo samt ett lysande manus bäddar för ännu en succésäsong, säger Lisa Dahlberg, exekutiv producent för Enkelstöten på TV4 och C More.

Annons

I serien syns också Kristin Andersson från Tingsryd. Hon spelar dotter till Lotta Tejles karaktär.

I första säsongen av Enkelstöten genomför matteläraren Jenny och magläkaren Cecilia ett bankrån för att lösa sina ekonomiska problem. Denna gång planerar de en konstkupp mot Kalmars gubbmaffia som samlas i herrklubben ”Calmare Fellows”. Jenny och Cecilia menar att det inte är mer än rätt att de skatteplanerande gubbarna, som tjänat storkovan, får dela med sig lite.

Serien regisseras av Felix Herngren och Emma Bucht och bakom manus står Erik Hultkvist, Tapio Leopold och Inger Scharis.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons