Annons

Stor invigningsfest i Växjö

Växjö • Publicerad 16 december 2018
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

I veckan var det en stor invigningsfest för expansionen och sammanbyggnationen av Videum Science Park i Växjö. Omkring 200 personer gästade invigningen och tal hölls av representanter från Videum, Växjö kommun och Linnéuniversitetet.

- För att få Videum Science Park 2.0 att bli verklighet har det krävts mycket av många. Allt från jobbet med beräkningar, beslut och planeringen till genomförandet i stort och in på de små detaljerna. Jag är imponerad av allas vilja att ta vår verksamhet till nästa nivå och ser fram emot utvecklingen av de mjuka värdena i verksamheten. Det arbetet börjar nu med full kraft, säger Videums vd David Svensson till bolagets hemsida.

Det guldfärgade bandet klipptes av ”Kungen”, som gjordes av imitatören Göran Gabrielsson. Efteråt höll han en humorshow där han imiterade kändisar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons