Annons

Stor miljonvinst i Växjö – efter självsäkra lappen

Växjö • Publicerad 4 mars 2021
.
.Foto: Adam Wrafter

I lördags gick årets första miljonvinster ut på Stryktipset och den största på över 3,5 miljoner kronor gick till Växjöbutiken MMP:s andelsspel.

– Jättekul! Det har varit ett himla drag, man märker i våra sociala medier och i butiken hur glada folk är och hur intresset ökar. Vi är nu tvungna att addera ett Spela Tillsammans-spel på nätet från spelläggaren, för alla vill vara med på hans spel, säger Magnus Jönsson, delägare på MMP i ett pressmeddelande.

Annons

Med undervinster drog butiken in 3 543 166. Det var elva andelar som kostade 474 kronor vardera, vilket gav en vinst på 322 106 kronor per andel. En av personerna som hade en andel var Håkan Ulfborg.

– Jag har varit med på det här spelet i ett par år och vilken vinst det blev nu. Det sjuka är att när jag skulle köpa min andel så hade spelläggaren skrivit en lapp till mig där det stod ”denna vecka vinner vi”. Vi var iväg i lördags och jag glömde helt bort Stryktipset. Men så på natten gick min fru upp och såg på MMP:s Facebooksida att de tagit en riktig miljonvinst. Så hon väckte mig och då visade det ju sig att det var spelet som jag var med på. Sån häftig känsla. Jag kunde inte sova efter det, säger han i pressmeddelandet.

År 2014 vann MMP i Växjö nästan 6,9 miljoner kronor på Stryktipset.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons