Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stora butiken ska öppna i Växjö – hemlighetsfulla när öppningen sker

     I november kunde VXOnews rapportera om att Åhléns Outlet ska öppna på I11-området i Växjö. De ska under det första kvartalet 2021 öppna i Harald Nyborgs och Järnia Outlets tidigare lokaler.

     Många har varit nyfikna på när butiken, som ska ha varor inom hem, mode och skönhet som säljs till 30–70 procent lägre pris, ska öppna. På sin Instagram går butiken nu ut och meddelar att de inte kommer att göra en stor sak av att de öppnar.

     ”Pga pandemin kommer vi inte slå på stora trumman när vi öppnar utan vi kommer öppna upp portarna när vi är klara! Allt för att inte skapa säljhets! Men ni som följer oss här kommer nog ana när det börjar bli dags 🤩”, skriver Åhlens Outlet på Instagram.