Annons

Stora företaget flyttar in i nybyggda lokaler i centrum

Växjö • Publicerad 31 maj 2021 • Uppdaterad 7 juni 2021
Foto: LBE Arkitekt

Växjökoncernen APP har tecknat hyresavtal med SEB om nya kontorslokaler i centrala Växjö. Takvåningen i fastigheten Unaman 1 som löper utmed Storgatan och Klostergatan ska rivas för att ge plats åt en ny takvåning där banken flyttar in.

–Vi ser mycket fram emot att påbörja arbetet och tillsammans med SEB skapa deras nya kontor i Växjö. Det är ett stort förtroende från en stark aktör. SEB blir den andra stora banken i Växjö som vi skapar nya kontorslokaler till, vilket är ett bevis på vår förmåga att utveckla attraktiva och ändamålsenliga lokaler i bra lägen, säger Gabriel Schön, marknadschef på APP, i ett pressmeddelande.

Annons

Utöver nybyggnation av takvåningen kommer även den befintliga kontorsentrén med tillhörande trapphus att omarbetas.

– Det ska bli spännande att flytta och jag ser fram emot att välkomna våra kunder och medarbetare till nya moderna lokaler. En viktig faktor som spelat in när vi kollat på nya lokaler är läget och tillgängligheten för våra kunder och här tycker vi att APP har tillmötesgått våra behov på ett bra sätt, säger Stefan Eriksson, kontorschef på SEB i Växjö, i pressmeddelandet från APP.

APP kommer påbörja arbetet med byggnationen efter semestern och inflyttning är beräknad till sommaren 2022.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons