Annons

Stora krogkedjan vill etablera sig i Växjö

Växjö • Publicerad 29 augusti 2019
.
.Foto: Harrys

För över 25 år sedan startades den svenska bar- och brasserikedja Harrys. De finns nu på ett 30-tal orter runt om i landet men vill etablera sig på fler platser. Kedjan söker franschisetagare i 20 olika städer.

– Växjö är superintressant och finns med i våra planer. Det händer otroligt mycket i Växjö och vi har tidigare varit i kontakt med krögare i staden. Det kändes inte rätt då men vi hoppas kunna hitta en krögare som kan driva Harrys i Växjö, säger Fredrik Börén, etableringsansvarig på Harrys, till VXOnews.

Annons

Tanken är att Harrys ska hitta befintliga krögare och verksamheter som kan konverteras till Harrys-konceptet.

– Vi behöver inte några jättestora ställen utan vill också kunna fylla restaurangerna på måndagar, tisdag och onsdagarna, säger Fredrik Börén.

Är det restaurang eller också nattklubb?

– Vi vill börja i rätt ände med mat. Men det beror helt på krögaren som vi väljer att jobba med, vad han eller hon vill och har för planer.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons