Annons

Stora nätverket startar i Växjö

Växjö • Publicerad 15 november 2020
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

Chefsnätverket Close lockar 1 700 chefer runt om i landet. Nu etablerar sig nätverket i Växjö. Det handlar om utveckling av chefer och viktiga inslag är föreläsningar i aktuella ämnen som kombineras med utbyten i nätverk som utgår från olika chefsroller, skriver Smålandsposten.

– Det är inte en social klubb det här utan vi ser det som modern kompetensutveckling för chefer på deras villkor. Jag tror att chefer är bland de ensammast människorna. I de flesta chefsled finns få kollegor som man kan vara öppen och förtrolig med. Vår idé är att samla människor som är olika sårbara i en trygg miljö där de kan vara ärliga och öppna med sina utmaningar och strategier, säger vd Niklas Grewin till tidningen.

Annons

Etableringen i Växjö görs i samarbete med Ronny Andersson och Mats Ekenstam på Mainbrain. Målet är att i första läget bilda två grupper med nätverk som kan komma igång i början av nästa år.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons