Annons

Stora nöjesstället i Växjö öppnar igen

Publicerad 20 februari 2021
Peter Svensson, Operations Manager JJL Group, Emma Öberg, Restaurangchef O’Learys Växjö och Michael Jönsson, Platschef O’Learys Växjö.
Peter Svensson, Operations Manager JJL Group, Emma Öberg, Restaurangchef O’Learys Växjö och Michael Jönsson, Platschef O’Learys Växjö.Foto: Pressbild

I början av december förra året stängdes O’Learys Växjö på grund av de tuffa omständigheterna med coronapandemin. Nu står det klart att restaurangen och nöjescentrumet öppnar igen nästa fredag. Det blir med en ny ledning och personal.

Michael Jönsson som har arbetat i över 20 år på The Bishop Arms i Växjö blir ny platschef för O’Learys. Han tar med sig Emma Öberg som blir ny restuarangchef. Tillsammans med Operations Manager Peter Svensson ska de göra en nystart med ny personal, nya koncept och en uppfräschning av uteserveringen.

Annons

– Det känns som en otroligt spännande utmaning att ta över rodret till O’Learys i Växjö efter många härliga år på Bishop. Lokalen har otroligt mycket potential både med sin stora yta, placering på Storgatan mitt i Växjö city och inte minst med alla våra aktiviteter som lockar både kompisgäng, familjer, studenter och företag. Tillsammans med Emma, Peter och våra ägare JJL Group ska vi ta O’Learys Växjö till nya höjder. Just nu är vi i full gång med planeringen inför året då det är otroligt mycket som ska hända, bland annat rekrytering av en ny personalstyrka och lansering av många spännande koncept, säger Michael Jönsson, ny platschef på O’Learys Växjö.

Under året blir det bland annat nya karaokerum som går att hyra, ett nytt open mic karaoke-koncept, en lounge club på nedervåningen och en ny shot-bar på övervåningen. De planerar också för en stor satsning på uteserveringen, bokning av lokala band, nattklubb och Oktoberfest i höst.

Bakom nysatsningen av O’Learys Växjö står moderbolaget JJL Group med ägarna Marcus Smith och Jesper Liedstrand i spetsen.

– Eatertainment är en koncept där mat, dryck, sport, aktiviteter och event blandas i häftiga lokaler med härlig atmosfär och känsla. Vi ser att detta område växer och har blivit oerhört attraktivt, därför väljer vi nu att satsa stort på Växjö. Jag själv klev in som ny ägare i JJL Group i fjol, både för att jag ser en stor potential i eatertainment och med O’Learys Växjö i synnerhet. Det finns otroligt mycket vi kan göra för att Växjöborna ska få ett självklart nöjescentrum mitt i stan som levererar en 100% upplevelse, och vi börjar nu, säger Marcus Smith, delägare och vice vd i JJL Group.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons