Annons

Storbloggaren ställer in Växjöbesök - igen

Publicerad 26 april 2017
Foto: Emma Koivisto
Foto: Emma Koivisto

I februari förra året tvingades bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip att ställa in sitt evenemang med NordicFeel i Växjö på grund av akuta magsmärtor. Nu ställer hon in ytterligare en gång.

"Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att vi får tillfälle att träffas vid ett annat tillfälle framöver" skriver hon på NordicFeel Växjös facebooksida.

Annons

Det var tänkt att storbloggerskan skulle ha besökt ett event på Nordic Feel för att marknadsföra sitt hud- och hårvårdsmärke Löwengrip care & color. Nu blir det istället Isabella Löwengrips hudterapeut som hoppar in.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnordicfeelvaxjo%2Fposts%2F1825522884390576%3A0&width=500" width="500" height="611" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons