Annons

Storbygget i Växjö får tvilling

Växjö • Publicerad 4 juni 2018

Vid årsskiftet 2016-2017 började Fortnox flytta in i sin nya kontorsbyggnad vid Arenastaden i Växjö. Åttavåningshuset byggdes av fastighetsbolaget ArtOn24 som redan då planerade ett likadant hus precis bredvid. Det andra kontorshuset skulle länkas samman genom en inglasad passage.

Nu står det klart att ArtOn24 AB ska bygga den andra etappen också. Bolaget har tecknat ett hyresavtal med Fortnox AB, som alltså utökar sitt huvudkontor och kommer ha verksamhet i båda byggnaderna. Kontorsytan i det nya huset blir över 5 100 kvadratmeter.

Annons

Fortnox växer och vill ta höjd för kommande års tillväxt och skapa utrymme för att anställa fler medarbetare. Det nya huset beräknas vara inflyttningsklart år 2020.

– En attraktiv arbetsplats är en mycket viktig förutsättning för att våra medarbetare ska trivas, utvecklas och samverka på bästa sätt. Men också för att intressera nya medarbetare - något som är helt avgörande när snart en fjärdedel av Sveriges alla företagare valt att bli kunder till Fortnox. För oss finns inget viktigare än att fortsätta erbjuda kunskap, hög tillgänglighet samt utveckla smarta och automatiserade lösningar som frigör tid för alla företagare, säger Nils Carlsson, vd för Fortnox.

Foto: Pressbild
Det är till höger om byggnaden som det nya huset ska byggas. Där fasadvepan syns ska den nya glaspassagen vara.
Det är till höger om byggnaden som det nya huset ska byggas. Där fasadvepan syns ska den nya glaspassagen vara.Foto: Johan Persson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons