Annons

Storföretaget flyttar in i Icon Växjö

Växjö • Publicerad 3 november 2018
Foto: APP Properties

I juni 2017 blev det känt att Nordea lämnar sina lokaler i centrala Växjö för att flytta in i Icon Växjö vid Arenastaden. Nu är lokalerna färdiga och det nya kontoret redo att ta emot kunder.

Från och med den 5 november finns Nordea i Icon Växjö. Nordea kommer att ha sina lokaler på den femte våningen i den 20 våningar höga byggnaden, som har solceller på taket och laddstolpar i garaget.shandel

– Vi ser det som en självklarhet att Icon Växjö ska ta sitt ansvar inom miljöområdet. Det är förstås mycket roligt att få en så grön hyresgäst som Nordea till vårt hus. Det glädjer oss att vi har kunnat möta deras höga krav då Nordea längre har letat efter en fastighet som lever upp till deras höga miljökrav och flexibel kontorsmiljö, sa Henrik Swahn, vd på APP Properties, i ett pressmeddelande i juli 2017.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons