Annons

Storföretaget ger en kvarts miljon till Lakers

Växjö • Publicerad 14 februari 2021
Foto: Pressbild

Med anledning av covid-19 står Växjö Lakers inför den största ekonomiska utmaningen på många år. Nu väljer huvudpartnern Vida Gruppen att bidra med 250 000 kronor.

– Det är en svår tid för många föreningar och även för Växjö Lakers. Trots rådande omständigheter har Vida klarat sig bra! Vi vill visa att vi som partner finns där för föreningen även i de svåra tiderna. Vi ser fram emot en tid där vi återigen kan samlas i arenan och njuta av hockey tillsammans, säger Måns Johansson, koncernchef på Vida.

Annons

Pandemin och de efterföljande restriktionerna har inneburit näst intill tomma läktare, permitteringar och intäktsbortfall.

– Vi på Växjö Lakers är evigt tacksamma för det generösa bidraget från Vida! Att ha en trygg och lojal huvudpartner i ryggen som visar sitt stöd och stora hjärta i dessa tider betyder mer än någonsin, säger vd Johan Markusson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons