GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Storföretaget satsar – investerar 40 miljoner för att växa

     Foto: Pressbild

     Rottne Industri AB gör sin största satsning någonsin och investerar nu 40 miljoner kronor i två nya bäddfräsar och en ny industrihall på cirka 1 700 kvadratmeter.

     – Vi ska öka produktionskapaciteten. Som ett led i detta gör vi en storsatsning genom att specialisera våra fabriker, säger Tobias Johansson, vd på Rottne Industri.

     Den nya satsningen innebär att all bearbetning av större komponenter, i Lenhovda, kommer att ske i huvudfabriken i Rottne, medan fabriken i Lenhovda kommer att specialiseras mer på robotsvetsning.

     Enligt ett pressmeddelande skapar även den nya satsningen nya arbetstillfällen, både i Rottne och Lenhovda. Det arbete som ska flyttas från Lenhovda till Rottne kommer att ersättas i takt med volymökningen.

     Läs mer