Annons

Storkedjan öppnar vid Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 20 oktober 2018
Foto: Pressbild

I början av året stängde Team Sportia sin butik vid Grand Samarkand i Växjö. Sedan dess har lokalen stått tomma. Nu kan VXOnews avslöja att Feetfirst tar över lokalen och komma att samla flera butiker i en.

– Vi kommer att samla Skopunkten, Dinsko, Ecco och Nilson Shoes i lokalen, under namnet Feetfirst. Det blir Växjös största skobutik och tanken är att vi ska öppna innan årsskiftet, säger Clas Løvland, etableringsansvarig på NilsonGorup, till VXOnews.

Annons

Nilson Shoes är en nyhet på Samarkand. Skopunkten, Dinsko och Ecco finns sedan tidigare i området. I samband med etableringen i Team Sportias gamla lokaler kommer dessa butiker att lämna sina nuvarande lokaler.

– Vi får ihop det på ett bättre sätt och kommer närmare kundflödet med den nya lokalen. Det blir naturligare för oss och vår handel passar bättre där.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons