Annons

Storsatsningen växer och byter namn

Växjö/Stockholm • Publicerad 12 juni 2019
Foto: Vikingaliv

I april 2017 invigdes Vikingamuseet Vikingaliv i Stockholm. En av investerarna är Växjöentreprenören Björn Sundeby och IST finns med bland företagen bakom storsatsningen.

Under våren 2019 har utställningen utökats för att ge ett bredare innehåll. Nu byter Vikingaliv också namn till The Viking Museum, för att bli mer internationellt gångbart.

Annons

– Vi har nu börjat utveckla vårt innehåll. I samband med att vi utvidgar innehållet passar det också bra att justera namnet. Nu ser vi verkligen fram emot att få visa upp nya The Viking Museum, säger Karin Sahlin, tf. vd på The Viking Museum.

Det blir en ny logotyp och ett nytt grafiskt formspråk. På museet kan besökarna ta del av hur livet såg ut under plundringsresorna, livet på gården, livet som barn och möta Leifur och Estrid – två personer som levde på vikingatiden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons