Annons

Stort gäng försökte råna pojke i Växjö

Växjö • Publicerad 22 juli 2019
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Under natten till måndagen ska en 15-årig pojke ha blivit utsatt för ett rånförsök vid Dalborondellen i Växjö, uppger polisens ledningscentral. 15-åringen ska ha kört med sin moped vid klockan 02 på måndagen när ett stort antal ungdomar stoppade honom och försökt råna honom på hans väska och moped. En av gärningsmännen ska ha använt en kniv vid rånförsöket.

– Det är en större mängd okända ungdomar som ska ha försökt genomföra det här. Målsägande lyckades hålla balansen och tog sig därifrån med sina tillhörigheter och utan fysiska skador, säger Peter Kjällkvist på polisens ledningscentral till VXOnews.

Annons

Strax efter midnat på måndagen ska en man ha blivit rånad på Stortorget och ett annat rånförsök skedde på Sommarvägen vid klockan 02.30. Polisens presskommunikatör vill inte uttala sig om rånförsöket mot 15-åringen hör ihop med de andra händelserna.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons